Veiligheid

'Het tegenovergestelde gevoel van angst is je veilig voelen'

Via de informatie die we hier verstrekken proberen we een beeld te schetsen van zowel voorkomende angsten als hoe de aanpak eruit ziet om die angst te veranderen van overheersend naar beheersbaar.

Er bestaan enorm veel vormen van angst die iemands leven kunnen overheersen. Bij "Welke angsten", hier links in het menu, geven wij een overzicht met angsten waarvan veel mensen wel eens gehoord hebben. Dit overzicht is niet vollledig, dus als je last hebt van een vorm van angst die er niet bij staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het belangrijkste is natuurlijk hoe van angst af te komen, dat staat hieronder:

Veiligheid staat bij TranQ voorop. Dat is wat we het eerste zullen creƫren in het werken met jou.

Praktisch inzicht in techniek of mechanisme van het voorwerp van je angst zal je gaan helpen om een stap verder te gaan.

Oefenen tenslotte, eerst samen met degene die je begeleidt en daarna stap-voor-stap zelf, maakt dat de angst steeds verder afneemt.

Dit is in vogelvlucht hoe het werkt. Wil je er meer over lezen? Kijk dan bij "Hoe werkt dat?" in het menu aan de linkerkant.